New glyphs don't show in Charmap

Get help with FontCreator here. Please do not post feature requests or bug reports here.
Extraneous
Posts: 2
Joined: Tue Sep 27, 2016 8:01 am

New glyphs don't show in Charmap

Postby Extraneous » Tue Sep 27, 2016 8:20 am

Hi everyone.
I want to add new glyphs to my font. I have other font with these symbols, and I want to move symbols to my font. Symbols are placed in "Private use" area, uE720-uE730.
I create new glyphs in my font, specify codes and names, save the font and install to system.
Windows see new symbols: when I write symbols by old font in Notepad and change font to new - this symbols is displayed correctly (previous it displayed as rectangles).
But I don't see new symbols in Charmap.exe. In old font these symbols is displayed correctly.

Apparently, I want to "enable" or "verify" new glyphs, but I don't know how.
Font file is atttached.
Attachments
GOST_Common.ttf
(133.61 KiB) Downloaded 9 times

Erwin Denissen
Moderator
Moderator
Posts: 6047
Joined: Fri Oct 04, 2002 12:41 am
Location: De Bilt, The Netherlands
Contact:

Re: New glyphs don't show in Charmap

Postby Erwin Denissen » Tue Sep 27, 2016 8:42 am

It works just fine here. Maybe you need to reboot your system.

CharMap.png
CharMap.png (22.91 KiB) Viewed 122 times
Erwin Denissen
High-Logic
Proven Font Technology

Extraneous
Posts: 2
Joined: Tue Sep 27, 2016 8:01 am

Re: New glyphs don't show in Charmap

Postby Extraneous » Tue Sep 27, 2016 5:15 pm

Reboot does not help, but I found a solution of the problem :)

I deleted and re-install font and new symbols is displayed.

This font has already been installed for my computer, and Charmap doesn't see new symbols, I think. You install the font for the first time, and charmap works correctly.
Thanks!
Attachments
symbols gost common.png
symbols gost common.png (33.39 KiB) Viewed 109 times


Return to “FontCreator - Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests