Search found 5 matches

by 72dpi
Mon Sep 19, 2011 1:13 pm
Forum: MainType - Bug Reports
Topic: "Another MainType client is already running" [Solved]
Replies: 3
Views: 3738

Re: "Another MainType client is already running"

I don't see any support questions by you about MainType 4 so what problems are you having? Please post in the support forum. I wasn't able to reproduce the bug you reported on Windows XP Home SP3. How long did you wait between exit and restart? This isn't a support request, but a bug report. I mana...
by 72dpi
Mon Sep 19, 2011 12:28 am
Forum: MainType - Bug Reports
Topic: "Another MainType client is already running" [Solved]
Replies: 3
Views: 3738

"Another MainType client is already running" [Solved]

I've just upgraded to your last version (which I regret).

If I close MainType and try to start it again I get the following message:
Another MainType client is already running
I really hope you update with a bugfix real soon...

I'm on Windows 7 Ultimate x64

Cheers.
by 72dpi
Thu Apr 07, 2011 2:12 pm
Forum: MainType - Support
Topic: Loaded vs Installed
Replies: 11
Views: 6728

Re: Loaded vs Installed

I'm running Windows 7, MainType 3.0 build 128. There's two types of fonts. 1. Sometimes regular fonts get stuck in a loaded state. When you try to locate them (Open Containing Folder), there's no location. I think it might have something to do with deleting the font files before uninstalling the fon...
by 72dpi
Wed Apr 06, 2011 7:26 pm
Forum: MainType - Support
Topic: Loaded vs Installed
Replies: 11
Views: 6728

Re: Loaded vs Installed

What happened here guys, you all just gave up on the matter?

I have the exact same problem, and have had it multiple times. This is my main problem with MainType. Any solution to the problem?
by 72dpi
Sat Sep 25, 2010 2:31 pm
Forum: MainType - Support
Topic: UAC-problem
Replies: 1
Views: 1311

UAC-problem

Hi, I'm on 64 bit Windows 7 and every time I start MainType I get the UAC dialog "Do you want to allow the following program to make changes to this computer?". Can you please make the necessary changes in your code so this goes away? I run a bunch of other 32 bit applications on my system, and abou...