Fonts not showing after upgrading from v7 to v8

Get help with MainType here. Please do not post feature requests or bug reports here.
Post Reply
jarodsafehouse71
Posts: 5
Joined: Sun Oct 01, 2017 12:34 am

Fonts not showing after upgrading from v7 to v8

Post by jarodsafehouse71 » Fri Jan 19, 2018 1:42 am

Hi!

I just upgraded from version 7 to version 8 (64-bit). I made a backup of my fonts I've been working on this week, then un-installed 7, rebooted, and installed 8.

The group folders I've been adding to v7 this week are there, but their fonts aren't showing.

Did I do something wrong during the upgrade? or did I miss a step?

What do I need to do to get my fonts showing in the new version?

(I tried adding the folders, but that didn't work, also tried restoring the backup. That didn't work either.)

Help Please!

Thank you!

Erwin Denissen
Moderator
Moderator
Posts: 7255
Joined: Fri Oct 04, 2002 12:41 am
Location: De Bilt, The Netherlands
Contact:

Re: Fonts not showing after upgrading from v7 to v8

Post by Erwin Denissen » Fri Jan 19, 2018 8:19 am

I'm sorry about the inconvenience, but I'm sure we can fix it.

I've contacted you through our ticket system.
Erwin Denissen
High-Logic
Proven Font Technology

Erwin Denissen
Moderator
Moderator
Posts: 7255
Joined: Fri Oct 04, 2002 12:41 am
Location: De Bilt, The Netherlands
Contact:

Re: Fonts not showing after upgrading from v7 to v8

Post by Erwin Denissen » Fri Jan 19, 2018 4:11 pm

We've just release a maintenance update, which should solve this issue. Either re-download MainType from our website and install it, or use the Update feature within MainType.

Let us know your results!
Erwin Denissen
High-Logic
Proven Font Technology

jarodsafehouse71
Posts: 5
Joined: Sun Oct 01, 2017 12:34 am

Re: Fonts not showing after upgrading from v7 to v8

Post by jarodsafehouse71 » Fri Jan 19, 2018 10:55 pm

Erwin, thank you so much for your awesome help!

I just installed the update and all my fonts reappeared!

One question though, I'm still getting the error message when I close the program. Any idea what could be causing this and how to stop it from doing so?

Thanks again!

K

Erwin Denissen
Moderator
Moderator
Posts: 7255
Joined: Fri Oct 04, 2002 12:41 am
Location: De Bilt, The Netherlands
Contact:

Re: Fonts not showing after upgrading from v7 to v8

Post by Erwin Denissen » Sat Jan 20, 2018 1:33 pm

I'm glad to hear updating the software solved the issue.

I don't know why you get that error on closing the software. I'll contact you to see if we can locate the cause of the issue.
Erwin Denissen
High-Logic
Proven Font Technology

jarodsafehouse71
Posts: 5
Joined: Sun Oct 01, 2017 12:34 am

Re: Fonts not showing after upgrading from v7 to v8

Post by jarodsafehouse71 » Sat Jan 20, 2018 6:08 pm

Great, I'll be waiting to hear from you!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest