New glyphs don't show in Charmap

Get help with FontCreator here. Please do not post feature requests or bug reports here.
Post Reply
Extraneous
Posts: 2
Joined: Tue Sep 27, 2016 8:01 am

New glyphs don't show in Charmap

Post by Extraneous » Tue Sep 27, 2016 8:20 am

Hi everyone.
I want to add new glyphs to my font. I have other font with these symbols, and I want to move symbols to my font. Symbols are placed in "Private use" area, uE720-uE730.
I create new glyphs in my font, specify codes and names, save the font and install to system.
Windows see new symbols: when I write symbols by old font in Notepad and change font to new - this symbols is displayed correctly (previous it displayed as rectangles).
But I don't see new symbols in Charmap.exe. In old font these symbols is displayed correctly.

Apparently, I want to "enable" or "verify" new glyphs, but I don't know how.
Font file is atttached.
Attachments
GOST_Common.ttf
(133.61 KiB) Downloaded 13 times

Erwin Denissen
Moderator
Moderator
Posts: 6645
Joined: Fri Oct 04, 2002 12:41 am
Location: De Bilt, The Netherlands
Contact:

Re: New glyphs don't show in Charmap

Post by Erwin Denissen » Tue Sep 27, 2016 8:42 am

It works just fine here. Maybe you need to reboot your system.
CharMap.png
CharMap.png (22.91 KiB) Viewed 223 times
Erwin Denissen
High-Logic
Proven Font Technology

Extraneous
Posts: 2
Joined: Tue Sep 27, 2016 8:01 am

Re: New glyphs don't show in Charmap

Post by Extraneous » Tue Sep 27, 2016 5:15 pm

Reboot does not help, but I found a solution of the problem :)

I deleted and re-install font and new symbols is displayed.

This font has already been installed for my computer, and Charmap doesn't see new symbols, I think. You install the font for the first time, and charmap works correctly.
Thanks!
Attachments
symbols gost common.png
symbols gost common.png (33.39 KiB) Viewed 210 times

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests