Font Colors are not working

Get help with FontCreator here. Please do not post feature requests or bug reports here.
Post Reply
vlemonn
Posts: 4
Joined: Tue Apr 10, 2018 5:02 am

Font Colors are not working

Post by vlemonn » Tue Apr 10, 2018 5:29 am

Hi,

I am trying to create a color font using FontCreator Standard version 10.2. It is working fine in Editor I am able to check color on icons. But when i tried to use it on Browser with custom css it is displaying black without any color information. My Browser Support color font i am able to check color icons as per this URL http://www.softerviews.org/WebFonts/. I am sharing my Font Files my files. It include css, index.html and font files. I added Odana fonts for testing purpose.

Please help me to resolve this small issue.

Thanks & Regards,
Mayank Sanghvi
Attachments
UIRAIN.zip
(593.83 KiB) Downloaded 7 times

Bhikkhu Pesala
Top Typographer
Top Typographer
Posts: 7378
Joined: Tue Oct 29, 2002 5:28 am
Location: Seven Kings, London UK
Contact:

Re: Font Colors are not working

Post by Bhikkhu Pesala » Tue Apr 10, 2018 5:44 am

If you check the trouble-shooting folder in the Overview panel, you will see that there are conflicts with the colour glyph members being different widths.

All members of a colour glyph must be the exact same advance width.
My FontsReviews: MainTypeFont CreatorHelpFC11.5 Pro + MT8.0 @ Win10 1803

vlemonn
Posts: 4
Joined: Tue Apr 10, 2018 5:02 am

Re: Font Colors are not working

Post by vlemonn » Tue Apr 10, 2018 6:03 am

Thanks for the quick update.
Ok, now i know where is the problem. But I don't have solution or step to resolve it.
Could you please guide me for the same?

Thanks & Regards,
Mayank Sanghvi

vlemonn
Posts: 4
Joined: Tue Apr 10, 2018 5:02 am

Re: Font Colors are not working

Post by vlemonn » Tue Apr 10, 2018 6:37 am

I think I fixed AW issue.
Refer attached image.
Please let me know How to resolve another issue. Color Metrics Conflicts.
Attachments
AW Issue.png
AW Issue.png (74.32 KiB) Viewed 109 times

vlemonn
Posts: 4
Joined: Tue Apr 10, 2018 5:02 am

Re: Font Colors are not working

Post by vlemonn » Tue Apr 10, 2018 7:37 am

Finally this is my working version of index.html, and css file. Sharing so it can help others. I am still want to know How to resolve Color Metrics Conflicts issue.

Thanks & Regards,
Mayank Sanghvi
Attachments
UIRAIN.zip
(4.06 KiB) Downloaded 5 times

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests