Vicente Valle

Get help with FontCreator here. Please do not post feature requests or bug reports here.
Post Reply
Vicente Valle
Posts: 1
Joined: Thu Jul 11, 2019 4:41 am

Vicente Valle

Post by Vicente Valle » Thu Jul 11, 2019 4:53 am

Hey there! I have a problem, I am creating a font in the "bold italic" variant, I have changed all the names to distinguish it from the "italic", but my system does not differentiate the variants, I spent an hour trying to install both but every time I install some the other can not be installed or overwrites the previous one, I do not know what to do, I need help! I hope your answer soon.

Bhikkhu Pesala
Top Typographer
Top Typographer
Posts: 8338
Joined: Tue Oct 29, 2002 5:28 am
Location: Seven Kings, London UK
Contact:

Re: Vicente Valle

Post by Bhikkhu Pesala » Thu Jul 11, 2019 6:50 am

I moved your thread from Site Issues to the correct forum.

See Font Family Settings and Flags in Help.
My FontsReviews: MainTypeFont CreatorHelpFC12 Pro + MT9.0 @ Win10 1903 build 18362.295

Erwin Denissen
Moderator
Moderator
Posts: 8256
Joined: Fri Oct 04, 2002 12:41 am
Location: Bilthoven, The Netherlands
Contact:

Re: Vicente Valle

Post by Erwin Denissen » Thu Jul 11, 2019 7:22 am

This tutorial explains what settings are important:
Font Family Settings for Proper Style Linking

You forgot to mention what software and version you use, but be sure to use the latest version of FontCreator as that automatically sets several options within your fonts, that ensure they work correctly together as a family.
Erwin Denissen
High-Logic
Proven Font Technology

Post Reply