[FIXED] Parsing error in code editor

Post your bug reports here. Include information that helps us to understand and reproduce the bug.
Post Reply
Bmeister
Posts: 60
Joined: Sun Sep 02, 2018 1:24 am

[FIXED] Parsing error in code editor

Post by Bmeister » Sat May 30, 2020 9:30 pm

Hi,

In this latest update (.2645), I'm getting error messages from parsing in the code editor. I verified previous versions of my font (prior to this update) and they all show this dialog. I've not had any issues of the sort before this update.

Program bug?


parsing error.PNG
parsing error.PNG (10.71 KiB) Viewed 560 times
Font Creator 13
Windows 7 and 10 Pro

Erwin Denissen
Moderator
Moderator
Posts: 9138
Joined: Fri Oct 04, 2002 12:41 am
Location: Bilthoven, The Netherlands
Contact:

Re: Parsing error in code editor

Post by Erwin Denissen » Sat May 30, 2020 10:27 pm

This is the main change in that update:
Improved empty pair positioning compiler check
It must be related... we will look into it.
Erwin Denissen
High-Logic
Proven Font Technology

Bmeister
Posts: 60
Joined: Sun Sep 02, 2018 1:24 am

Re: Parsing error in code editor

Post by Bmeister » Wed Jun 03, 2020 3:59 am

Erwin Denissen wrote:
Sat May 30, 2020 10:27 pm
This is the main change in that update:
Improved empty pair positioning compiler check
It must be related... we will look into it.
Thank you Erwin,

In the meantime, is there somewhere on the site I can download and rollback to .2644?
Font Creator 13
Windows 7 and 10 Pro

Erwin Denissen
Moderator
Moderator
Posts: 9138
Joined: Fri Oct 04, 2002 12:41 am
Location: Bilthoven, The Netherlands
Contact:

Re: Parsing error in code editor

Post by Erwin Denissen » Wed Jun 03, 2020 8:24 pm

Here is an update which contains a fix for this bug:
https://www.high-logic.com/tmp/fontcrea ... 46-x64.exe

Let us know your results.
Erwin Denissen
High-Logic
Proven Font Technology

Bmeister
Posts: 60
Joined: Sun Sep 02, 2018 1:24 am

Re: Parsing error in code editor

Post by Bmeister » Wed Jun 03, 2020 9:20 pm

Erwin Denissen wrote:
Wed Jun 03, 2020 8:24 pm
Here is an update which contains a fix for this bug:
https://www.high-logic.com/tmp/fontcrea ... 46-x64.exe

Let us know your results.
Hi Erwin,

Once again, you've saved the day :)

Yes, works fine.

Thank you very much!
Font Creator 13
Windows 7 and 10 Pro

Post Reply