Notify Me upon Replies

Have questions about High-Logic.com, or maybe you have an issue with the site?
Post Reply
albeter
Posts: 26
Joined: Sun Aug 19, 2007 5:34 am
Location: Seattle, Washington

Notify Me upon Replies

Post by albeter » Tue Mar 03, 2009 7:17 am

The feature to “Notify me upon replies by default:” found in User Control Panel | Board Preferences | Edit posting defaults, does not seam to be working.

Bhikkhu Pesala
Top Typographer
Top Typographer
Posts: 7034
Joined: Tue Oct 29, 2002 5:28 am
Location: Seven Kings, London UK
Contact:

Re: Notify Me upon Replies

Post by Bhikkhu Pesala » Tue Mar 03, 2009 8:44 am

I enabled my notify option to test this feature. Make sure the email address that you provided is not block replies as spam.
My FontsReviews: MainTypeFont CreatorHelpFC11.0 Pro + MT7.0 @ Win10 1703

albeter
Posts: 26
Joined: Sun Aug 19, 2007 5:34 am
Location: Seattle, Washington

Re: Notify Me upon Replies

Post by albeter » Tue Mar 03, 2009 8:04 pm

Bhikkhu Pesala wrote:I enabled my notify option to test this feature. Make sure the email address that you provided is not block replies as spam.
I again did not receive an email alert when your responded to my post.

I get email alerts at this address from other forums I belong to, so I doubt my ISP is flagging any messages that may be sent from this forum as SPAM. I had no problems getting email alerts prior to the new and improved forum UI.

Thanks for trying to check this out.

Bhikkhu Pesala
Top Typographer
Top Typographer
Posts: 7034
Joined: Tue Oct 29, 2002 5:28 am
Location: Seven Kings, London UK
Contact:

Re: Notify Me upon Replies

Post by Bhikkhu Pesala » Tue Mar 03, 2009 8:21 pm

I found a notification of your reply in my gmail inbox.
My FontsReviews: MainTypeFont CreatorHelpFC11.0 Pro + MT7.0 @ Win10 1703

albeter
Posts: 26
Joined: Sun Aug 19, 2007 5:34 am
Location: Seattle, Washington

Re: Notify Me upon Replies

Post by albeter » Wed Mar 04, 2009 2:36 am

Thank you for your response.

I again did not receive an email alert when you responded to my post.

I have changed my email address to one with a different ISP. Would you please be kind enough to post a reply to this message so I can test the notify feature. Thanks.

Bhikkhu Pesala
Top Typographer
Top Typographer
Posts: 7034
Joined: Tue Oct 29, 2002 5:28 am
Location: Seven Kings, London UK
Contact:

Re: Notify Me upon Replies

Post by Bhikkhu Pesala » Wed Mar 04, 2009 5:37 am

Good morning. I hope this works for you.
My FontsReviews: MainTypeFont CreatorHelpFC11.0 Pro + MT7.0 @ Win10 1703

Erwin Denissen
Moderator
Moderator
Posts: 6850
Joined: Fri Oct 04, 2002 12:41 am
Location: De Bilt, The Netherlands
Contact:

Re: Notify Me upon Replies

Post by Erwin Denissen » Mon Mar 09, 2009 1:51 pm

Is the problem solved?
Erwin Denissen
High-Logic
Proven Font Technology

albeter
Posts: 26
Joined: Sun Aug 19, 2007 5:34 am
Location: Seattle, Washington

Re: Notify Me upon Replies

Post by albeter » Thu Mar 12, 2009 3:09 am

Upon further investigation of this problem, I have concluded the problem is caused by my ISP, AT&T Worldnet (i.e., domain: att.net) intercepting and not delivering emails sent from the Forum. When I changed my email address to any other with a different domain name, I received the email alert. Since AT&T was not delivering the email, I had no idea I was missing delivery until this matter came to my attention. This is the first time in 5+ years of being with AT&T that I had any problems of legitimate emails not being delivered.

I would suggest using an email address not tied to an ISP (e.g., a google gmail address).

The interesting thing about this matter is that if I set up my gmail account to automatically forward my emails to my att.net email address, I receive the forwarded emails from the Forum without any problem.

Thank you Bhikkhu and Erwin for your help.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest