How do I set the character width generated by scanahand

Get help with Scanahand here. Please do not post feature requests or bug reports here.
Post Reply
liu hanxu
Posts: 10
Joined: Fri Apr 10, 2020 11:29 pm

How do I set the character width generated by scanahand

Post by liu hanxu » Tue Apr 14, 2020 10:53 pm

Why is this, I would like to ask you how to set 1000 lines, or generate 1000 lines of words.The following image is the Chinese character library generated by scanahand. The effect in fontcreator is too large to be needed at all.
Attachments
sanahande汉字效果03.png
sanahande汉字效果03.png (50.32 KiB) Viewed 1084 times
sanahande汉字效果02.png
sanahande汉字效果02.png (91.05 KiB) Viewed 1084 times
sanahande汉字效果01.png
sanahande汉字效果01.png (112.86 KiB) Viewed 1084 times
sanahande汉字效果.png
sanahande汉字效果.png (266.88 KiB) Viewed 1084 times
方块儿字

Bhikkhu Pesala
Top Typographer
Top Typographer
Posts: 8720
Joined: Tue Oct 29, 2002 5:28 am
Location: Seven Kings, London UK
Contact:

Re: How do I set the character width generated by scanahand

Post by Bhikkhu Pesala » Wed Apr 15, 2020 5:27 am

Thread moved to the correct forum
My FontsReviews: MainTypeFont CreatorHelpFC13 Pro + MT9.0 @ Win10 1909 build 18363.900

Erwin Denissen
Moderator
Moderator
Posts: 8774
Joined: Fri Oct 04, 2002 12:41 am
Location: Bilthoven, The Netherlands
Contact:

Re: How do I set the character width generated by scanahand

Post by Erwin Denissen » Wed Apr 15, 2020 6:45 am

There is a scale setting in the Options dialog. Let us know if that helps.
Erwin Denissen
High-Logic
Proven Font Technology

liu hanxu
Posts: 10
Joined: Fri Apr 10, 2020 11:29 pm

Re: How do I set the character width generated by scanahand

Post by liu hanxu » Thu Jun 25, 2020 1:48 pm

I want to set the layout of the generated font file to 256,512,1000,1024,2048,4096,8192, which is very helpful for CJK.Thank you Scanahand team!

Post Reply