How do I set the character width generated by scanahand

Get help with Scanahand here. Please do not post feature requests or bug reports here.
Post Reply
liu hanxu
Posts: 10
Joined: Fri Apr 10, 2020 11:29 pm

How do I set the character width generated by scanahand

Post by liu hanxu »

Why is this, I would like to ask you how to set 1000 lines, or generate 1000 lines of words.The following image is the Chinese character library generated by scanahand. The effect in fontcreator is too large to be needed at all.
Attachments
sanahande汉字效果03.png
sanahande汉字效果03.png (50.32 KiB) Viewed 2764 times
sanahande汉字效果02.png
sanahande汉字效果02.png (91.05 KiB) Viewed 2764 times
sanahande汉字效果01.png
sanahande汉字效果01.png (112.86 KiB) Viewed 2764 times
sanahande汉字效果.png
sanahande汉字效果.png (266.88 KiB) Viewed 2764 times
方块儿字
Bhikkhu Pesala
Top Typographer
Top Typographer
Posts: 9322
Joined: Tue Oct 29, 2002 5:28 am
Location: Seven Kings, London UK
Contact:

Re: How do I set the character width generated by scanahand

Post by Bhikkhu Pesala »

Thread moved to the correct forum
My FontsReviews: MainTypeFont CreatorHelpFC14 Pro + MT11.0 @ Win 10 64-bit 2004 build 19042.1110
Erwin Denissen
Moderator
Moderator
Posts: 10021
Joined: Fri Oct 04, 2002 12:41 am
Location: Bilthoven, The Netherlands
Contact:

Re: How do I set the character width generated by scanahand

Post by Erwin Denissen »

There is a scale setting in the Options dialog. Let us know if that helps.
Erwin Denissen
High-Logic
Proven Font Technology
liu hanxu
Posts: 10
Joined: Fri Apr 10, 2020 11:29 pm

Re: How do I set the character width generated by scanahand

Post by liu hanxu »

I want to set the layout of the generated font file to 256,512,1000,1024,2048,4096,8192, which is very helpful for CJK.Thank you Scanahand team!
Post Reply