Parameter is incorrect

Get help with MainType here. Please do not post feature requests or bug reports here.
Post Reply
8806883@gmail.com
Posts: 11
Joined: Sat Dec 14, 2019 12:12 am

Parameter is incorrect

Post by 8806883@gmail.com » Fri Nov 20, 2020 2:53 pm

I accidentally hit a header to sort when I was trying to move the width of a column and now I get windows popping up saying Parameter is incorrect...over and over; as soon as I get one or two closed another pops up. I had to end task to get the program to close but it keeps happening when I start the program again. I also restarted my computer and that didn't help. I have no idea what I did or how to fix it. Any suggestions?
Attachments
Capture3.PNG
Capture3.PNG (83.62 KiB) Viewed 90 times

Erwin Denissen
Moderator
Moderator
Posts: 9095
Joined: Fri Oct 04, 2002 12:41 am
Location: Bilthoven, The Netherlands
Contact:

Re: Parameter is incorrect

Post by Erwin Denissen » Fri Nov 20, 2020 4:45 pm

Can you download and start this debug version?

https://www.high-logic.com/tmp/maintype ... 0.1243.exe

If this also crashes, it should at least provide better error information for us to find and solve the issue.
Erwin Denissen
High-Logic
Proven Font Technology

8806883@gmail.com
Posts: 11
Joined: Sat Dec 14, 2019 12:12 am

Re: Parameter is incorrect

Post by 8806883@gmail.com » Fri Nov 20, 2020 5:34 pm

Ran the download, it started MT and did the same error. Let me know what I can send you and I'll do it asap.

Erwin Denissen
Moderator
Moderator
Posts: 9095
Joined: Fri Oct 04, 2002 12:41 am
Location: Bilthoven, The Netherlands
Contact:

Re: Parameter is incorrect

Post by Erwin Denissen » Fri Nov 20, 2020 6:20 pm

Do send us the last *.dat files located at:

C:\ProgramData\High-Logic\Errors\
Erwin Denissen
High-Logic
Proven Font Technology

8806883@gmail.com
Posts: 11
Joined: Sat Dec 14, 2019 12:12 am

Re: Parameter is incorrect

Post by 8806883@gmail.com » Fri Nov 20, 2020 11:48 pm

Ok - sent off through a support ticket.

Thanks

Post Reply