Can't Change Copyright or Font Info

Get help with FontCreator here. Please do not post feature requests or bug reports here.
Post Reply
WebHost4Her
Posts: 1
Joined: Sat Jun 21, 2003 1:31 am
Location: USA

Can't Change Copyright or Font Info

Post by WebHost4Her » Sat Jun 21, 2003 1:37 am

This is probably something really simple, but I sure can't figure it out :roll:

I've created several fonts. I changed all the company and copyright info ... but no matter what I do or how many times I try ... my fonts still come out with the default stuff on them.

Does anyone know why this is or a simple way I can make the change and keep it there?

Thanks!
Darla

Bhikkhu Pesala
Top Typographer
Top Typographer
Posts: 8345
Joined: Tue Oct 29, 2002 5:28 am
Location: Seven Kings, London UK
Contact:

Platforms

Post by Bhikkhu Pesala » Sat Jun 21, 2003 6:32 pm

To catch the train, you must be on the right platform. :lol:

From the Format menu, Naming, perhaps you have changed the Copyright information for the Macintosh Platform, but not for the Microsoft one used by Windows. Please check that you have entred the correct info for all available platforms.
My FontsReviews: MainTypeFont CreatorHelpFC12 Pro + MT9.0 @ Win10 1903 build 18362.356

Post Reply